ESG Reporting

Maandag 29 november 2021

De presentatie is beschikbaar via deze link

 

Het Verbond van Belgische Ondernemingen en Deloitte nodigen u uit voor een webinar over de nieuwe verplichtingen bij de publicatie van prestaties op het gebied van milieu, maatschappij en governance (ESG).

Het jaar 2021 is een keerpunt in de invoering van nieuwe regels betreffende transparantie over duurzaamheid: inwerkingtreding van de taxonomieverordening en van de verordening over de publicatie van informatie met betrekking tot duurzaamheid in de financiële dienstverlening, het voorstel tot herziening van de richtlijn over de publicatie van niet-financiële informatie, diverse initiatieven betreffende de zorgplicht in de waardeketen enz.

Die nieuwe dimensies goed begrijpen en er zich op voorbereiden om ze tijdig te kunnen implementeren, zal dus de komende jaren bepalend zijn voor het succes van de Belgische ondernemingen.


Tijdens het webinar zullen verschillende experts van Deloitte en het VBO zich buigen over de huidige en toekomstige regelgeving en haar praktische uitvoering.


Het webinar is bedoeld voor alle personen in managementfuncties, bedrijfsjuristen en compliance officers.

In samenwerking met:

 

logo Deloitte

Our partners

Business Issues

An optimum business environment is vital for a sound economy and sustainable growth. FEB aims to help create and maintain such an environment by, among other things, closely monitoring all issues of direct relevance to businesses. Here, grouped into 17 themes, are the issues on which FEB focuses most of its attention and action.


Subscribe to newsletter

Subscribe now and receive every week the latest articles directly in your mailbox